Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

WE Kiropraktor

WE Kiropraktik samarbetar med Märsta Kiropraktik som startades 2014 och drivs av Emanuel Pierong. 

Har du ont i muskler och leder kan du på WE Kiropraktik få professionell behandling vid bland annat smärta, rörelsenedsättning och/eller stelhet. Innan påbörjad behandling går du och din kiropraktor igenom besvär, symptom, eventuella sjukdomar och skador.

Exempel på områden en kiropraktor kan behandla:
– Ryggskott
– Ryggvärk
– Nackspärr
– Muskelsmärta
– Spänningshuvudvärk

WEs kiropraktor
Emanuel Pierong har varit verksam kiropraktor i drygt tio år. Han är vidareutbildad inom kiropraktik med inriktning idrottsskador och rehabilitering. För utom klinisk verksamhet jobbar han även som Crossfit coach och PT samt har en rad samarbeten med lokala idrottsföreningar där han verkar både som kiropraktor och instruktör.

“Smärta och dysfunktion i våra muskler och leder är relativt vanligt och oftast helt ofarligt. Med Kiropraktisk behandling får du med hjälp av kunskap och beprövad erfarenhet behandling för aktuellt besvär, rehabiliteringsplan samt tips och råd för hur du kan förebygga återkommande besvär”

WEs medlemmar har 15% rabatt på ordinarie pris.

 

emanuel1-1.jpg

Emanuel Pierong

Leg. Kiropraktor

info@marstakiropraktik.se 070-468 46 89
"Jag ser till att din träning blir utmanade, effektiv och säker med hjälp av kunskap och vetenskap, teknikträning, träningsplan samt behandling och rehabilitering vid behov"