Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Vi på WE Arlandastad

  WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE. Nedan hittar du några av oss på WE Arlandastad.

  peter1-1.jpg

  Peter Bláha

  Platschef

  peter@wehalsa.se 0733-70 77 73
  Träningsprofil som är mest känd för att spela ”Pansar” på TV. Har en gedigen idrottsbakgrund med bl.a. 20 år tävlande i alpin skidåkning och 19 år som rugbyspelare med 17 landskamper för Sverige. Styrketränade i 24 år innan han hittade Crossfit för 9 år sedan och har sedan dess brunnit för träningsformen och byggt upp Sveriges största box Crossfit Highway i Linköping. Nu är han med på WE för att bygga Sveriges häftigaste träningsanläggning.

  ”Jag brinner för träning och har som livsmål att få alla, stora och små, unga som gamla, att röra sig mer och må bättre både mentalt och fysisk genom funktionell träning. På WE Arlandastad har vi skapat en träningsmiljö som är inspirerade och välkomnar alla, där träningen är både rolig och utvecklande. Jag tycker träning är roligast tillsammans med andra, då kan man pusha varandra och få bättre resultat än på egen hand.”
  lanner1-1.jpg

  Rikard Lanner

  Headcoach

  rikard@wearlandastad.se 073-626 52 15
  Rikard Lanner, ursprungligen från Falun, har tränat Crossfit i 10 år, varit på Crossfit Games 4 gånger, 3 gånger i lag och en gång individuellt.
  Bästa placering 5:a 2015 med Team CrossFit Solid.
  11:a individuellt i Master 40-45, 2018.
  Ett urval av utbilningar: Stac grundtränare, CrossFit level 1

  ”Träning har alltid varit en självklarhet i mitt liv. Jag har hållit på med allt ifrån hockey och golf till kampsport och CrossFit. Träning för mig är inte bara fyllt av hälsosamma fysiska fördelar. Det är en livsstil som medför en massa glädje, självkänsla och vänner för livet. Vad som fått mig att fastna för CrossFit är den stora variationen och det faktum att det finns övningsalternativ oavsett nivå eller personliga begränsningar. Rörelse ska vara kul och tillgängligt för alla anser jag.”
  amandacf-1.jpg

  Amanda Öhman

  Personlig tränare

  amanda@wearlandastad.se 070-559 67 63
  När du träffar Amanda kommer du slås av hur mycket hon brinner för och är beredd att hjälpa dig att nå de resultat som du vill uppnå.Att skapa en personlig relation och därifrån arbeta med den fysiska utvecklingen är grunden i Amandas träning.
  Amanda har samlat erfarenhet av att arbetat som personlig tränare under fem års tid, och är också utbildad gruppträningsinstruktör med fokus på Cross Fit och BootCamp.
  Ett urval av utbildningar: Licensierad Personlig Tränare, SAFE Education, Diplomerad Kostrådgivare, Outdoor Running Coach, BootCamp Coach , Transformer, Crosstraining mm

  ”Jag säger inte att det kommer bli lätt men det kommer bli kul och vara värt det – Vi jobbar tillsammans för att nå dina mål. Säg inte att det är omöjligt om du inte har provat.”
  kevin-1.jpg

  Kevin Isberg

  Medlemsrådgivare / Personlig tränare

  kevin@wearlandastad.se 073-725 60 09
  Kevin Isberg är elitspelare i handboll som gjort sin egna hälsoresa utanför handbollsplanen. Inom kort är han lic personlig tränare, men du ser honom till en början som medlemsrådgivare och inspiratör på WE Arlandstad.

  "I mig hittar du en trygg punkt under ditt besök på WE Arlandastad. Mitt mål är att få alla att känna sig välkomna och hemma, då tror jag vi mår som bäst när vi ska nå våra mål i träningen.
  För mig är det viktigt att brinna för det man gör, och jag skulle vilja se mig själv som ett brinnande ljus som tänder individer runt omkring mig.
  Jag hittade min kärlek för träning via min sport, men träning är så mycket mer.
  Vi bygger det på glädje - ses på WE Arlandastad."
  ida-2.jpg

  Ida Runnedal

  Reception

  ida@wearlandastad.se
  Jag har så länge jag kommer ihåg alltid hållit mig aktiv och utövat olika träningsformer för egen del och som tränare. Det var i gruppträningen på WE som jag hittade min träningsform som jag stortrivs med. För mig betyder träning och välmående så mycket mer än att kunna lyfta tungt eller kunna springa långt. Det handlar om att må bra av det man gör och att se andra människor må bra och lyckas med sina mål.
  Mig träffar ni i repan på WE Arlandastad men också i gruppträningssalen på WE Sigtuna. Hoppas vi ses!