Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  WE i samarbete med STIGA

  WE är stolta och glada över att samarbeta med STIGA som exklusiv leverantör av racketar till WE.

  På WE Arlandastad hittar du racketar från STIGA till försäljning, men vill du ha inspiration eller köpa andra produkter – så hittar du mer information genom att klicka på knappen nedan.

  För STIGA Padels del betyder engagemanget i WE Arlandastad att man tar ett ännu starkare grepp om den explosivt växande racketsporten. En av anläggningens två padelbanor kommer att bära STIGAs namn och i WE Arlandastad etableras även en fysisk butik med hela STIGA Padels sortiment till försäljning. Clinics, med STIGA-kontrakterade elitspelare som Emmie Ekdahl och Daniel Windahl, ligger på planeringsstadiet liksom andra typer av event och sammankomster.

  – STIGA Padel och STIGA Sports delar vår syn på vad ett kunderbjudande ska bestå av. Aldrig vika en tum på kvalitet samt noggrannhet in i minsta detalj. Att STIGA är ett av Sveriges högst. aktade varumärken, både här hemma och internationellt, vägde förstås också tungt när vi valde dem som samarbetspartners i vår nya anläggning, säger WEs Jonas Eriksson.

  – Det klickade direkt när vi mötte Niklas, Jonas och Peter, konstaterar John Bandstigen, produktchef på STIGA Padel. När de presenterade sin ambitiösa och välgenomtänkta plan för WE Arlandastad kände vi omedelbart att det var en utmärkt möjlighet för oss att utveckla våra relationer med aktiva spelare på flera nivåer. Samtidigt öppnar det dörrar för en närmare dialog med såväl entreprenörer som deras kunder.