Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Personlig träning

  Med vår personliga tränare får du ett individanpassat träningsupplägg för just dig som kan hjälpa dig att uppnå dina målsättningar och ta din träning till nästa steg. Har du en skada har vi, förutom personlig träning, även kiropraktor som i samråd med dig kan utforma rehabiliteringsträning.

  Avbokningsregler för bokade PT-timmar.
  Ska ske direkt till den personliga tränaren som är bokad och detta ska göras minst 24 timmar innan avtalad tid annars debiteras hela kostanden.

  Här nedan är våra paket för Personlig träning.

  WE medlemmar <<klicka här>>
  Icke medlemmar <<klicka här>>

  När du träffar Amanda kommer du slås av hur mycket hon brinner för och är beredd att hjälpa dig att nå de resultat som du vill uppnå. Att skapa en personlig relation och därifrån arbeta med den fysiska utvecklingen är grunden i Amandas träning.
  Amanda har samlat erfarenhet av att arbetat som personlig tränare under fem års tid, och är också utbildad gruppträningsinstruktör med fokus på Cross Fit och BootCamp.
  Ett urval av utbildningar: Licensierad Personlig Tränare, SAFE Education, Diplomerad Kostrådgivare, Outdoor Running Coach, BootCamp Coach , Transformer, Crosstraining mm.

  ”Jag säger inte att det kommer bli lätt men det kommer bli kul och vara värt det – Vi jobbar tillsammans för att nå dina mål. Säg inte att det är omöjligt om du inte har provat.”
  Emanuel är personlig tränare med ambition att lyfta sina klienter till nya höjder.
  Utöver detta har Emanuel många års egen erfarenhet och Utbildad och har goda kunskaper inom fysiologi, träningslära, styrketräning samt skivstångsträning.
  Det som är lite speciellt med Emanuel är hans breda kunskap och erfarenhet inom rehabiliteringsträng, så han kan även hjälpa dig att komma tillbaka till ordinarie träning efter en skada.
  En annan av hans specialkompetenser är de olympiska lyften ryck och stöt (Snatch och Clean & Jerk)

  "Jag ser till att du når dina träningsmål och får en utmanade, effektiv och säker resa dit med hjälp av erfarenhet och vetenskap"