Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Om WE

  WE är mer än bara ett gym, det är en mötesplats för alla människor. På WE vill vi att återhämtning, avkoppling och gemenskap ska vara en lika naturlig del som träning är.

  Namnet WE står för Wikegård och Eriksson, men även för VI som i gemenskap, omtanke och själ. För oss är det viktigt att alla som besöker WE, oavsett om det är för enskild träning, gruppträning eller skadeförebyggande behandlingar, blir varmt och personligt välkomnade. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller elitidrottare, på WE finns det plats för alla oavsett träningsvana och bakgrund. Har du inte tänkt träna en dag så ser vi det som en självklarhet att du kan komma förbi och ta en kaffe och umgås. Vi vill att WE ska vara en plats som man vill till – inte en plats man hittar på ursäkter för att undvika.

  Att Niklas Wikegård och Jonas Eriksson idag är en självklar duo var inte lika självklart för 20 år sedan. Under 90-talet när Jonas arbetade som journalist skrev han nämligen en ofördelaktig artikel om Niklas vilket resulterade i en kylig relation dem emellan. Med åren som gått har gammalt groll fått deras relation att sakta men säkert utvecklats till en självklar kombo, trots deras brinnande intresse för de konkurrerande sporterna hockey och fotboll. Kanske är det just deras olika erfarenheter och personligheter, en fotbollsdomare och en hockeytränare, en lugn och taktisk och en spontan och snabb, som gör att de fungerar så bra ihop. Att deras olikheter får dem att springa på olika bollar, eller puckar beroende på vem man frågar.

  År 2015 påbörjade Niklas Wikegård och Jonas Eriksson det gemensamma projektet att skapa en hälso- och träningsanläggning i Sigtuna. Målet var en anläggning med fokus på helheten där både träning, återhämtning, avkoppling och gemenskap ingår. Tillsammans med de erfarna hälsoentreprenörerna Hans Ståhl och Henrik Pettersson skapades det som idag är WE.

  Idag har de även knutit till sig hälsoentreprenören Peter Bláha. Bláha är utbildad datateknisk civilingenjör men mest känd för att spela galningen ”Pansar” i TV4:s program Gladiatorerna. Idag driver han Barnens Hinderbana, ProFitness Camps och Sveriges största box, Crossfit Highway i Linköping. Han driver och producerar även Highway Games som är en av Sveriges största och populäraste tävlingar i funktionell fitness. Med sin erfarenhet inom träning och hälsa kommer han att förstärka WE med både kunskap och kompetens.