Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Företagspaket

  WE ger ditt team en chans att svettas tillsammans

  FÖRETAGSPAKET

  Söker du den perfekta aktiviteten för ditt team – för att svettas tillsammans eller svetsas samman? WE Arlandastad har allt ni behöver för alla typer av träning, inriktning, fokus och intensitet. Vi skräddarsyr ett paket som passar dig och din grupp.

  Vi lovar dig inspirerande och roliga aktiviteter som ger energi, ett leende, som stärker teamkänslan och dessutom främjar ökad trivsel på arbetsplatsen.

  Kontakta oss gärna så hjälper vi er hitta en lösning som passar perfekt för ert företag – oavsett hur gruppen ser ut.

  Läs mer om våra företagspaket nedan.

  WE Business Sweat pack
  60 min

  1 h gruppträningspass med Crossfit Coach där gruppen får ett kul och svettigt pass tillsammans. Perfekt för att svetsa samman gruppen och för ett skönt break under konferensen. Önskar ni någon annan typ av gruppträning – tex löpning utomhus, Yoga, Zumba, Power, Dans etc – så finns även den möjligheten.

  WE Business Health pack
  120 min

  1 h inspirationsföreläsning om träning, kost, motivation, prestation och hälsa. Följt av 1 h gruppträningspass med Crossfit Coach. Perfekt för er som vill utbilda gruppen i träning och hälsa och inspirera till att röra på sig oftare. Dessutom får ni ett kul och svettigt pass tillsammans som en kickstart på ert nya hälsosammare liv. Önskar ni någon annan typ av gruppträning – tex löpning utomhus, Yoga, Zumba, Power, Dans etc – så finns även den möjligheten.

  Exempel på föreläsare:

  • Jonas Eriksson
  • Niklas Wikegård
  • Peter Bláha
  • Gunnar Söderström

  WE Business Inspiration
  60 min

  Vill du och din grupp bli inspirerade av en grupp med profiler från idrottens värld? WE hjälper dig att skapa rätt stämning på din aktivitet genom vårt nätverk av duktiga talare. I samarbete med Next Level Group kan vi erbjuda föreläsningar med några av Sveriges mest framgångsrika idrottsmän.

  WE Business Play-pack
  120 min

  Under 2 h får ni tillgång till hela vår anläggning. Ni delas upp i grupper där man beroende på antal och intresse roterar mellan att spela Padel eller bordtennis eller genomför ett Crossfit-inspirerat träningspass. De som vill kan även nyttja vårt fullutrustade gym under timmarna. Ett perfekt break för att skapa rörelseglädje och energi till gruppen.

  WE Business Padel Play
  120 min

  Under 2 h får ni tillgång till våra båda padelbanor. Vår duktige instruktör hjälper er igång med grunderna, coachar och instruerar sedan under tiden. WE hjälper er med med att sätta upp en turnering som kommer att avgöra: vilka är egentligen bäst på Padel i gruppen?

  WE Business Table Tennis Play
  120 min

  Under 2 h rensar vi en padelbana och gör plats för ett gäng bordtennisbord från Stiga. Alla möter alla i en snabb och rolig turnering där vi hjälper er att avgöra: vem är egentligen bäst på bordtennis i gruppen?

  WE Business Soccer Play
  60-120 min

  Under 2 h rensar vi våra padelbanor, tar fram mjuka fotbollar och gör plats för ett gäng små fotbollsmål från Stiga. Vi delar upp ert gäng i lag, och sedan möter alla varandra i en snabb och rolig turnering – där vi hjälper er att avgöra: vilket gäng är egentligen bäst på fotboll i gruppen?

  WE / Stiga Sports Challenge
  60-120 min

  Årets roligaste femkamp! WE ställer fram en lekplats för alla som älskar att tävla och utmana sina vänner och kollegor – utan att nödvändigtvis bli jättetrött och svettig. Tillsammans med vår partner Stiga skapar WE fem (5) roliga och utmanande stationer som avgör vem i gänget som har bäst känsla, balans, precision, kyla och pricksäkerhet. En instruktör från WE sätter igång gruppen och sedan klarar ni er själva igenom femkampen. Ett pris till vinnaren från Stiga ingår såklart.

  Konferensrum för 10 personer
  per timme

  Om du köper något av våra företagspaket så finns konferensrum att hyra på anläggningen.