Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Våra Coacher

peter2-1.jpg

Peter Blaha

Coach och Platschef WE Arlandastad

peter@wehalsa.se 073-370 77 73
Träningsprofil som är mest känd för att spela ”Pansar” på TV. Har en gedigen idrottsbakgrund med bl.a. 20 år tävlande i alpin skidåkning och 19 år som rugbyspelare med 17 landskamper för Sverige. Styrketränade i 24 år innan han hittade Crossfit för 9 år sedan och har sedan dess brunnit för träningsformen och byggt upp Sveriges största box Crossfit Highway i Linköping. Nu är han med på WE för att bygga Sveriges häftigaste träningsanläggning.

"Jag brinner för träning och har som livsmål att få alla, stora och små, unga som gamla, att röra sig mer och må bättre både mentalt och fysisk genom funktionell träning. På WE Arlandastad har vi skapat en träningsmiljö som är inspirerade och välkomnar alla, där träningen är både rolig och utvecklande. Jag tycker träning är roligast tillsammans med andra, då kan man pusha varandra och få bättre resultat än på egen hand.”
lanner-1.jpg

Rikard Lanner

Headcoach

rikard@wearlandastad.se 073-626 52 15
Rikard Lanner, ursprungligen från Falun, har tränat Crossfit i 10 år, varit på Crossfit Games 4 gånger, 3 gånger i lag och en gång individuellt.
Bästa placering 5:a 2015 med Team CrossFit Solid.
11:a individuellt i Master 40-45, 2018.
Ett urval av utbilningar: Stac grundtränare, CrossFit level 1

”Träning har alltid varit en självklarhet i mitt liv. Jag har hållit på med allt ifrån hockey och golf till kampsport och CrossFit. Träning för mig är inte bara fyllt av hälsosamma fysiska fördelar. Det är en livsstil som medför en massa glädje, självkänsla och vänner för livet. Vad som fått mig att fastna för CrossFit är den stora variationen och det faktum att det finns övningsalternativ oavsett nivå eller personliga begränsningar. Rörelse ska vara kul och tillgängligt för alla anser jag.”
När du träffar Amanda kommer du slås av hur mycket hon brinner för och är beredd att hjälpa dig att nå de resultat som du vill uppnå. Att skapa en personlig relation och därifrån arbeta med den fysiska utvecklingen är grunden i Amandas träning.
Amanda har samlat erfarenhet av att arbetat som personlig tränare under fem års tid, och är också utbildad gruppträningsinstruktör med fokus på Cross Fit och BootCamp.
Ett urval av utbildningar: Licensierad Personlig Tränare, SAFE Education, Diplomerad Kostrådgivare, Outdoor Running Coach, BootCamp Coach , Transformer, Crosstraining mm

”Jag säger inte att det kommer bli lätt men det kommer bli kul och vara värt det – Vi jobbar tillsammans för att nå dina mål. Säg inte att det är omöjligt om du inte har provat.”
Träning har alltid varit stor del av mitt liv. Jag har varit simmare på
nationell nivå, i många år utövat kampsport samt kortare period i livet
hållit på med tennis och gymnastik.
Jag har på senare år sadlat om och är aktiv inom tyngdlyftning på
nationell nivå.
Yrkesmässigt är i grund och botten leg. kiropraktor men har utbildning
inom bl a träningslära, styrketräning, skivstångsrehabilitering och är
utbildad eleiko strength coach lv.3."

"Träning för mig är glädje, gemenskap och utmaning både mentalt och
fysiskt. Träning är något som är för alla, det är roligt, varierande,
utvecklande och ökar både välmående och prestation. Min ambition är
förmedla min känsla för träning och få andra att uppleva samma sak"