Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Välkommen till CrossFit Arlandastad

  En plats för alla som vill svettas, komma i form och ha kul på samma gång!

  CrossFit Arlandastad är ingen vanligt crossfitanläggning. Det är en toppmodern anläggning som även har padel och gym under samma tak. Crossfitdelen består av två salar med totalt över 400 kvm träningsyta. Den ena salen är anpassad för träning och den andra för tävling samt egen Crossfitträning (Open gym). Båda salarna är fullt utrustade med den senaste utrustningen från Kraftmark och det mesta man kan önska för att träna CrossFit.

  Vår vision med CrossFit

  Vårt mål är att du ska komma i ditt livs form samtidigt som du har kul. Oavsett tidigare erfarenhet så vill vi att du alltid ska känna dig välkommen, utmanas och framförallt ha väldigt roligt. Våra pass är utformade med skalbara övningar så att ALLA, oavsett nivå, ska kunna vara med på passet. Inga förkunskaper krävs.

  Vi erbjuder personlig coaching under varje pass och vid samtliga övningar. Vi ser inte bara till att du lär dig utföra övningar med rätt form och teknik, vi ser också till att du tränar på en nivå som passar dig. Det, tillsammans med kamratskapet och den sammanhållning som ett CrossFit-gym erbjuder, gör att du kommer få en träningsupplevelse som du inte får någon annanstans. Det är den bästa träningen du kan få.

  Vad är CrossFit?

  Crossfit är en träningsform designad för att få dig så allsidigt tränad som möjligt. Man brukar säga att Crossfit är “konstant varierad, funktionell träning utförd under hög intensitet”. Det innebär att vi blandar gymnastik, tyngdlyftning och konditionsträning utan att specialisera oss på någon del. Träningen blir därför väldigt varierad, rolig, kreativ och viktigast av allt –  effektiv!

  Vi hjälper dig att bygga en stark funktionell kropp som klarar av vardagens alla utmaningar, samtidigt som du blir snygg naken.

  Här hittar ni en kort video som beskriver grunderna i Crossfit: CrossFit foundation

  CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

  Frågor och svar

  HUR FUNGERAR TRÄNINGEN?

  Träningen sker primärt i grupp men det finns även goda möjligheter att träna på egen hand om du föredrar det. På gruppassen är vi oftast max 14 personer för att vi coacher ska kunna ha koll på alla deltagare. Passen börjar med att vi värmer upp gemensamt och fortsätter sedan med ett styrke-/teknikpass. Alla övningar förklaras och gås igenom noggrant. Sedan genomför gruppen en workout tillsammans, vilket ger en härlig känsla av gemenskap. Du tar alltid i lite mer om du ser att den bredvid dig har det lika jobbigt som du själv.

  KAN JAG VERKLIGEN TRÄNA MED DE ERFARNA?

  Ja, alla pass är skalbara. Att skala kan innebära att man byter ut övningar, justerar belastning eller kanske minskar antalet repetitioner. Det innebär att oavsett om du är pensionär, nybörjare, är skadad, eller väldigt vältränad så kan du gå på samma pass och få samma stimuli.

  JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM, KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

  Ja, då är det perfekt att komma till oss. Vi hjälper dig att komma i form och du kommer att märka resultat snabbt av den träning vi erbjuder samtidigt som du kommer att ha kul.

  HUR BLIR JAG MEDLEM?

  Du kan enkelt bli medlem på vår hemsida genom att klicka på "Bli medlem" i menyn. Föredrar du att prata med någon av våra medarbetare eller coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig så kan du maila oss eller komma in till receptionen och hälsa på.

  FÅR MAN PROVA-PÅ INNAN MAN BLIR MEDLEM?

  Ja, vi erbjuder just nu 2 veckors GRATIS Crossfitmedlemskap där du kan boka och gå på Prova-på-pass innan du bestämmer dig. Klicka på "Boka pass" så hittar du information om hur du registrerar dig och bokar pass.

  VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT PASS?

  En positiv inställning. Och träningskläder (shorts, t-shirt, gymnastikskor) samt en vattenflaska brukar räcka. Ibland kan det vara bra att ha med överdragsbyxor och en tjockare tröja. Det är nämligen så att vissa pass, beroende på väder, sker utomhus.

  KAN JAG TRÄNA PÅ EGEN HAND PÅ CROSSFIT ARLANDASTAD?

  Ja, vi erbjuder en stor sal för egen träning, så kallad Open Gym.

  VAR PARKERAR JAG BILEN?

  Vi har massor av gratis parkeringsplatser precis utanför anläggningen.

  HAR NI BARNPASSNING?

  Välkommen till WEME, barnens alldeles egna plats på WE. Här kan du som är mellan ett och tio år leka, titta på film, pyssla och prova på fysisk aktivitet under vissa bemannade tider. När vi inte är bemannade får barn från sju till tolv år vara i rummet på egen hand. WEME är inrett med klättervägg, TV, skrivbord och annat kul så att barnen kan hålla sig sysselsatta medan du tränar. Vid bemannade tider måste du registrera ditt barn vid receptionen, vid övriga tiden skriver du in ditt barn vid WEME. Öppettider för WEME är: Vardagar 08:00-20:15 Helger: 09:00-14:00 Bemannade tider: - Tisdagar: 16.45-19.15 - Torsdagar: 16.45-19.15 - Lördagar: 10.15-12.45