Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

  Logga in och boka pass

  För att kunna boka Crossfitpass måste du ha ett medlemskap och logga in på vår bokningssida eller i vår bokningsapp. Vill du prova på Crossfit gratis så kan du teckna vårt Prova-på-medlemskap ovan. 

  När du som medlem loggar in kommer du att behöva uppge e-postadress och lösenord. E-postadressen är den som du registrerade hos WE när du tecknade ditt medlemskap, lösenordet är dina sex första siffror i ditt personnummer.

  Efter din första inloggning kan du ändra e-postadress och lösenord genom att följa instruktionerna som inloggad.

  Appen heter WE Träning och Hälsa och du hittar den här:

  Länk till App Store

  Länk till Google Play

  I appen WE Träning och Hälsa kan du se över ditt medlemskap och även boka in dig på pass hos WEs anläggningar i både Sigtuna och Knivsta.

  Regler vid bokning

  – Avbokning av pass du INTE kan gå på måste ske senast 2 h timmar innan passets start. Detta för att den reserv som tilldelas passet ska ges rimlig chans att ta sig till passet. Är det mindre än två timmar kvar så går det inte längre att avboka eller få reservplats. Många avbokar samma dag så oftast får man plats som reserv. Blir du tilldelad en reservplats så får du ett mail från systemet senast 2 h innan passet.

  – Om du missar att avboka tre pass under en 30-dagarsperiod kommer du inte att kunna förboka dig till pass under en period om 14 dagar. Om detta sker får du ett meddelande via mail.

  – Om ett pass är fullbokat kan du ändå boka dig online och du hamnar då på väntelista. Om det blir en plats ledig skickas ett mail och/eller sms till dig om att du har fått en plats på passet. Du kan självklart även dyka upp på WE och chansa att du får en plats om det är mindre än 2 timmar till passets start och du inte fått plats via bokningen.

  – Bokning till ett pass kan ske 30 dygn i förväg och så länge det finns platser kvar man boka sig på passet enda fram tills det startar.

  – Du  som har Crossfit Guld-medlemskap har rätt att gå på obegränsat med pass per vecka och ha upp till 4 pass bokade samtidigt.

  Inför passet

  • Kom i tid
  • Alla som är bokade blir uppropade av coachen vid tavlan i salen.